Pirított gomba tofuval csíraágyon






Tegnap ettem pirított gombát, de annyira ízlett, hogy ma nem egészben pirítottam meg őket, hanem szeletekre vágtam, és minden fűszer nélkül, csupán sózva, kb. fél evőkanálnyi olívaolajjal és füstölt tofuval együtt megpirítottam.

A sótól egy idő után kis levet ereszt, így nem ég oda, kellően megpirul, átsül.

Lucerna csíra ágyon, uborkával és paradicsommal tálaltam.

Hogy ez mennyire finom!!!! Van még három fej gomba, azt hiszem, a holnapi ebédem is ez lesz. 🙂




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM