2014. február 18., kedd

2014-es Nyers vegán tanfolyamok és Gourmet vacsorák

Gourmet Vacsorák

Sokszor nehézkes az étterem választás a vegáknak, vegánoknak és nyersevőknek. Pedig néha olyan jól esik egy kis kényeztetés, jól esik más "főztjét" enni, elengedni magunkat egy kellemes asztaltársaságnál, érdekes beszélgetések egy finom vacsora mellett.
  • 3-5 fogásos vacsorák
  • Ínyenc, vegan élő ételekkel
  • (Nem használunk semmilyen állati termékeket, glutént vagy cukrot és nem melegítjük az ételeinket 40 fok fölé, így az összes tápanyag és enzim élő marad bennük. Bővebben.)
  • 10-15 fős társaság
  • Meghitt hangulat
  • 5900 Ft/fő
KÖVETKEZŐ VACSORÁK:

Február 22. szombat 19.00 óra Budapest, Madal Cafe
Március 8. szombat 19.00 óra Budapest, Madal Cafe
Április 12. szombat 19.00 óra Budapest, Madal Cafe
Május 10. szombat 19.00 óra (egyeztetés alatt)
Május 31. szombat 19.00 óra (egyeztetés alatt)
Részletek és regisztráció:
Repka Ágnes: 06-70-702-8187

info@eletkonyha.hu

A Február 22-ei MENÜ

Téli waldorf saláta, mákropogós
Sárgarépa krémleves, szecsuáni bors
Vérnarancsban pácolt cékla ravioli, tormás csicsóka, fodros kel ‘pesto’
Goji bogyó ‘mousse’, pirított rizses csokicserép, spirulina cseppek
ITALOK
Kakukkfű- hibiszkusz kombucha ‘pezsgő’
 Tisztított víz

 

Nyers vegán tanfolyamok

Az élő ételek növényi alapanyagokból, kíméletes konyhatechnikai eljárással készülnek főzés, sütés nélkül, így minden enzim és vitamin érintetlen marad bennük. Ezért a legegészségesebb táplálékot jelentik a testi és szellemi frisseséghez!
Megtanulnád hogyan lehet jó minőségű, növényi alapanyagokból a legtáplálóbb, legegészségesebb ételeket elkészíteni? Magtej csírák, főétel, saláta, desszert - Mindezt egyszerűen, otthon is?
Elméleti és gyakorlati ismeretekkel segítünk, hogy megismerjétek és megtapasztaljátok az egészséghez vezető utat!
Elkészítünk egy levest vagy salátát, főételt és egy desszertet.!
A tanfolyamok végén az ételeket közösen fogyasztjuk el.
Időpontok:
Február 23. Vasárnap 10.00 óra Mit együnk tél végén? A tavaszi hajtások még nem jelentek meg, és az őszi ételek már kifutottak. Ilyenkor van igazán szükség a kreativitásra!
Március 9. Vasárnap 10.00 óra Méregtelenítés és lúgosítás. Zöld turmix, zöld levek és a természet szuperételei.
Április 13. Vasárnap 10.00 óra Húsvét hús nélkül és nyersen? Tavaszi ételek, hajtások, illatok a konyhában.
Május 11. Vasárnap 10.00 óra Desszertek világa – nyers vegan módon.
Június 1. Vasárnap 10.00 óra Aszaljunk! Tartósítás. Ropogtatnivalók.
Részvételi díj: 7500 Ft/fő

-15% kedvezmény 1 vacsora+1 tanfolyam ára együtt csak 11.390 Ft (13.400 Ft helyett)
Fizess be bármelyik 3 tanfolyamunkra 1 héttel előre és -15% kedvezményt adunk a teljes összegből: 19125 Ft (22500 Ft helyett)
FOGLALJ HAMAR! -10% kedvezmény a tanfolyam árából, ha 7 nappal hamarabb fizetsz: 6750 Ft (7500 Ft helyett)
(A különböző kedvezmények nem vonhatóak össze.)
(A programváltozás jogát fenntartjuk.)
Részletek és regisztráció:
Repka Ágnes: 06-70-702-8187
Kassai Nóra Virág: 06-30-399-4912
info@eletkonyha.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...