Kifőztük ünnepi szám!

2014. március 1., szombat

4 éve, március 10-én jelent meg a Kifőztük gasztromagazin első száma. Az első elektronikusan megjelenő, ingyenes (gasztro)magazin voltunk a „piacon”.

Sokat változtunk mi magunk és az újság is. Reméljük, hogy örömmel olvassák ezeket a sorokat, és még sokáig velünk lesznek, ahogy mi is szeretnénk még hosszú ideig minden hónapban leírni ezt a pár szót: „Megjelent a Kifőztük gasztromagazin legújabb száma”.



Végezetül néhány szó az e havi számról: az idén márciusra esik a húsvét előtti böjt nagy része, ezért sok böjtös ételt hoztunk. 
De ahogy minden számban, így most is, szerepelnek hagyományos fogások is a kínálatban.

A Lét-tudatos konyha ételei közül a következők szerepelnek:
Rukkolás pestomártás
Brokkoliragu

Mindkét ételhez javaslom a barna rizst, amiről ismertetőt is olvashatnak a magazinban: Barna rizs, a tavasz gabonája címmel.

A magazin ingyenesen letölthető itt: www.kifoztuk.hu

2 megjegyzés:

Éva írta...

Gratulálok ehhez a színvonalas laphoz! További sok sikert kívánok a lap szerkesztőinek, nekünk pedig sok jó receptet!

Renata Kalman írta...

Köszönjük szépen Éva! :)

Related Posts with Thumbnails
 
Lét-tudatos konyha - by Templates para novo blogger