2014. június 21., szombat

Pirosgyümölcsös-kókuszos krémleves

Egy újabb nyers krémleves. Ilyenkor nyáron van igazából ezeknek a nyers gyümölcsleveseknek az időszaka. Gyümölcsből ilyenkor nincs hiány, bátran variálhatók az ízek. A mai levesbe meggy, cseresznye és málna került. 


Hozzávalók:
  • 2 csésze cseresznye
  • 1 csésze meggy
  • 1 csésze málna
  • 5 dkg kókuszreszelék
  • vaníliapor, fahéj, csipet só
  • kb. 3 dl víz
Elkészítése:
  1. A magozott cseresznyét, meggyet és a málna felét a vízzel és a fűszerekkel turmixoljuk össze.
  2. A kókuszreszeléket kávédarálón őröljük meg, majd ezt a kókuszlisztet tegyük a leveshez. Ezzel is turmixoljuk össze.
  3. Díszítsük málnával.