Erdei ízek tésztája
Valami visszafogott, valami elegáns. Pont ilyen feltét a fokhagymás olíván pirított dió, összeolvadva a laskagomba illatával és a spenót finom roppanásával. Hmmmm! :)
Hozzávalók két adaghoz:
- két marék dió (60g)
- két marék laska gomba (160g)
- négy marék spenót (200g)
- 1 vöröshagyma
- 2 nagy gerezd fokhagyma
- 1 dl olívaolaj
- 30 g hántolt tökmag
- Tegyük fel a tésztát főni. Mire megpuhul, elkészül rá a feltétünk is.
- Az olajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, szórjuk rá a fokhagymát és a csíkokra vágott diót.
- Ezután következzen a csíkokra vágott gomba, majd a kézzel eltépkedett spenót.
- Szórjuk meg tökmaggal, sózzuk, borsozzuk és hagyjuk kicsit pirulni, gőzölögni, amíg a spenót össze nem esik.
- Halmozzuk a zöldségeket a tésztára, és tálaljuk ízibe.
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 20 perc
Egy kattintás, és nem maradsz le a további receptekről:
Töltsd le ITT két ajándék receptfüzetünket a Hírlevél feliratkozás mellé! |