közös ötlet, közös blog

Vegán receptek tőlünk Nektek

Vegán receptek tőlünk Nektek

Grillezett padlizsánkarikák

tofus köleságyon vagy tofus édesburgonyával

2017. február 16. - Ediss
image-0-02-05-759d2d731853e92b9537e2c5e32723abadc30c471a5b900800f13c22ddcda900-v.jpg
Anna legújabb menüje:
Hozzávalók:

A pác:

  • 2-3 ek mustár
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 4-5 ek olaj ( lehet oliva de más is)
  • víz és só 

Az összetevőket összeturmixoljuk, a padlizsánkarikákat egy éjszakára (vagy reggel betéve, esti sütéshez) pácba áztatjuk. A padlizsánkarikákat grilltálcára fektetve sütőben puhára sütjük.                                                  
Köretek: 
A kölest előre megfőzzük, nem kell, hogy szétfőjön, de puha legyen. 
Egy-két vöröshagymát apró kockákra vágunk, sóval kókuszolajon dínszteljük, majd hozzáadjuk a füstölt tofukockákat és együtt pirítjuk, amíg kellemes puha néhol barnásra pirult lesz.
Ezen a ponton kivehetünk annyit, amennyit a köleshez szeretnénk keverni. 
A többihez az édesburgonyát felkockázva szintén hozzákeverjük, kicsit együtt pirítjuk, majd kevéske (1,5 dl) vízzel puhára főzzük.
                                                                                                                                                                               
Jó Étvágyat!
image-0-02-05-dcb34951a4ffb70ef97670805764cb143e43a0c7f82ee5d3d9b5478ef786ca9f-v.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://napvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr8412266368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása