Oldalak

2017. március 1., szerda

Fánk

Bár a farsangi időszakról lecsúsztunk, de ne gondoljátok, hogy fánk nélkül maradtok. A fánkokból sosem elég, főleg nem a Beautilicious féle fánkból. Annyira finom! Na és most fogjátok eldobni az agyatokat! Tudjátok, hogy mi a főszereplő a fánkban; a sárgarépa! Ez komoly! Lehet valami űber finom és ennyire egészséges is egyszerre? A válasz; igeeeen! Pótoljátol minnél hamarabb a farsanggal elszalaszottt fánkokat, ezzel a szuper fánkkal!

hozzávalók
  • 4db répa
  • 150g zabliszt
  • 2ek édesítő
  • 1 tojás
  • fél zacskó sütőpor
így készítsd
  1. a megtisztított répát főzd puhára, majd nyomd össze krumpli nyomóval
  2. Add hozzá a tojást
  3. Keverd össze a száraz hozzávalókat, majd öntsd hozzá
  4. formázz sütőpapírral bélelt tepsibe kis korongokat majd egy fakanál segítségével lyukaszd ki őket középen
  5. Süsd 180fokon 20 percet
 

2 megjegyzés: