Tonhal, paradicsom, bulgur, különleges ízvilág...hmmmm ez a hamis rizottó, vagyis burgottó a lehető legjobb döntés volt! Nagyon egyszerűen elkészíthető, komplett ebéd, amit a szervezeted nagyon megfog köszönni, hisz van benne minden; szénhidrát, fehérje, vitamin...nyamnyammm!
Hozzávalók
Hozzávalók
- 70g bulgur
- Fél fej vöröshagyma
- 300ml víz
- Egy konzerv tonhal
- 150g koktélparadicsom
- 1tk só
- 1ek citromlé
- Pirítsd meg olíva olajon a hagymát
- Pirítsd hozzá a bulgurt majd öntsd fel vízzel és tegyél bele sót
- Ha elfőtte a vizet tedd hozzá a halat és a paradicsomot, majd öntsd rá a citromlevet és még 50ml vizet majd további öt percig főzd
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése