Oldalak

2017. február 20., hétfő

zöldséges ropogós


Sziasztok! Elhoztam nektek legújabb receptemet. Hétvégén a Veggieben jártam, egy fantasztikus nyers-vegán étteremben, ahol nagyon finom lenmagos tallért ettem, ami rögtön beindította a fogaskerekeket, és elkeztem kísérletezni. Az eredmény pedig annyira finom lett, hogy muszáj veletek megosztanom. Szuper rágcsálnivaló, aminek sajnos egy olyan tulajdonsága van, hogy függőséget okoz. Elkészíteni is könnyű, nem vesz igénybe sok időt.

Hozzávalók

  • 1répa
  • 1cékla
  • Fél zeller
  • 300g lenmagpehely
  • 3tojás
Így készítsd

  1. A megtisztított zöldségeket reszeld le majd sózd
  2. Hagyd állni, majd nyomkodd ki a levét
  3. Add hozzá a tojásokat és a lenmagpehlyet
  4. Előmelegített sütőben 180fokon 20perc alatt kész



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése