Oldalak

2017. április 18., kedd

Kakaós-Céklás kölesfelfújt

Egészség, édesség, szuperfood egy helyen? Ebben a sütiben mindegyiket megtalálod. íNagyon finom, tápértékekben gazdag, ráadásul elkészíteni is pofon egyszerű.

Hozzávalók
  • 250gr köles
  • 2 cékla
  • 550ml növényi tej / tej
  • 5ek édesítő
  • 35gr kakaópor
  • 5 tojás
Így készítsd
  1. Főzd puhára a kölest tejben, majd tedd félre kihűlni
  2. A célkát tisztítsd meg, pépesítsd, majd keverd a köleshez
  3. A tojásokat válaszd ketté
  4. A sárgájához add az édesítőt és a kakóport, majd alaposan keverd össze robotgéppel
  5. Add hozzá a céklás kölest
  6. A tojásfehérjét verd kemény habbá, majd keverd a köleses keverékhez, úgy, hogy a tojásfehérje ne törjön össze
  7. Süsd 180fokon 45percig
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése