Oldalak

2017. június 6., kedd

Padlizsán tekercs


Egy igazi nyári ebéd, ha már unod a salátát és valami egészsen finomra és különlegesre vágysz. Nagyon sokféle képpen variálhatod a tölteléket. Én valami könnyű sajtos ízre vágytam, és egy elképesztően finom, könnyed ebédet alkottam.

hozzávalók
  • 2 padlizsán
  • zabliszt, zabkorpa, tojás, kókuszzsír(panírozáshoz)
  • 250gr brindza
  • 250gr túró
  • bazsalikom
Így készítsd
  1. A pdlizsánokat vékonyan hosszába csíkozd fel
  2. Panírozd (liszt helyett zabliszt, morzsa helyett zabkorpa)
  3. Addig készítsd el a krémet: a sajtot a túrót és a bazsalikomot alaposan keverd össze
  4. Töltsd meg a padlizsáncsíkokat a krémet
  5. Tekerd fel őket
  6. Süsd ki előmelegített sütőben 180fokon 30percig

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése