Oldalak

2017. augusztus 22., kedd

kakaós piskóta naracsos sajtkrémmel

Egy puha piskóta, ami másnapra se szárad ki és nagyon finom. Megspékelve egy kis sajtkrémmel, ami telis tele van fehérjével...hmmm jól hangzik. Na de amilyen jól hangzik, olyan finom is.

Hozzávalók
  • 3 tojás
  • 70gr eritrit
  • 30gr kókuszliszt
  • 70gr zabliszt
  • 25gr kakaópor
  • 150ml kókusztej
  • szódabikarbóna
  • fél citrom leve
  • vanília
  • 250gr kémsajt
  • 100gr tejföl
  • 2ek édesítő
  • 1 narancs leve
  • 1ek tápióka keményítő
Így készítsd
  1. A tojásokat választd ketté
  2. A sárgájához keverd hozzá a tejet, édesítőt, vaníliát, kakaóport és a liszteket
  3. A fehérjét verd kemény habbá, majd forgasd a liszthez
  4. A masszát adagold tepsibe és süsd 180 fokon 15percig
  5. A krémhez a sajtkrémet, tejfölt, narancs levet, tápiókát és az édesítőt alaposan keverd össze
  6. Öntsd rá a tésztára és mehet vissza a sütőbe még a krém rá nem sül a tésztára. Ilyenkor a sütőt már felkapcsolhatod magasabb hőfokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése