Oldalak

2017. augusztus 26., szombat

magos rúd

Félre a bűntudattal! :)Egy finom sós nasi gluténérzékenyeknek is. Nem kell hozzá mesterszakácsnak se lenned, gyorsan és egyszerűen kész. Tele egészséges alapanyagokkal és sok szeretettel. Ha együtt süti meg a család, úgy még finomabb.

Hozzávalók
  • 150gr köles
  • 100gr tökmagliszt
  • 50gr lenmagliszt
  • 30gr szezámmag
  • 150gr tejföl
  • 2 tojás
  • szódabikarbóna
  • fél citrom leve
  • a tetejére tetszés szerint magok
Így készítsd
  1. Sós vízben főzd a kölest puhára
  2. Add hozzá a többi hozzávalót is, majd alaposan keverd össze
  3. A masszát oszlasd el a sütőpapírral bélelt tepsiben, majd szórd meg magokkal
  4. Süsd 170fokon 20percig



3 megjegyzés: