Oldalak

2017. október 28., szombat

kakaós csiga

Életmód megváltozik, kedvencek maradnak :D Senki se csüggedjen, inkább süssetek kakaós csigát és élvezzétek az egészséget. 


Hozzávalók
  • 75gr lenmagliszt
  • 25gr búzasikér
  • 35gr amaránt liszt
  • 15gr babuszrost liszt
  • 60+20gr édesítő
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 tojás 
  • 75gr sajtkrém
  • 50+15gr vaj
  • 20g kakaópor
Így készítsd
  1. Keverd össze a száraz hozzávalókat, majd add hozzá a nedveseket is (kivéve a töltelék hozzávalóit: kakaópor, 20gr édesítő, 15gr vaj)
  2. Gyúrjuk össze jó alaposan, majd lisztezett ( én a bambuszrost lisztet választottam) felületen nyújtsuk ki
  3. A töltelékhez a vajat picit olvassuk meg, majd keverjük össze a kakaóporral és édesítőszerrel
  4. Töltsük meg a tésztát, tekerjük fel, majd szeleteljük
  5. Helyezzük a csigákat tepsibe és süssük meg 180fokon 20perc alatt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése