Oldalak

2017. november 24., péntek

sajtos csicsókás rúd

A zöldségek sokszínűsége annyira szuper! Imádom ! Ilyen ez a mai recept is, melyet a csicsóka alkotja.

hozzávalók
  • 30gr kókuszliszt
  • 100gr zabliszt
  • 100gr lenmagliszt
  • 300gr csicsóka
  • 20gr útifűmaghéj
  • 200gr tejföl
  • 1 csomag sütőpor
  • reszelt sajt a szóráshoz
így készítsd
  1. Főzd meg a megtisztított csicsókát
  2. Keverd össze a száraz hozzávalókat
  3. A tejfölt add a csicsókához, majd öntsd ezt a keveréket a lisztes keverékhez
  4. Nyújtsd ki a tésztát, majd reszelj rá sajtot
  5. Süsd előmelegített sütőben 180 fokon 35percig

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése