Krémesnek indult, de cseppet sem bánom, hogy ez lett belőle. Nagyon finom lett! Mindenkinek ajánlom, ha egészségesre és finomra vágyik. Cukor és gluténmentes, ráadásul bűntudatmentes is.
hozzávalók
- 25gr hajdinaliszt
- 75gr barnarizs liszt
- 15gr útifűmaghéj
- 60gr édesítőszer
- 2 tojás
- 200ml víz
- 1tk sütőpor
- 30gr vaj
krémhez
- 1csomag vaníliás pudingpor
- 40gr édesítőszer
- 400ml tej
habhoz
- 100gr sajtkrém
- 2tojásfehérje
- 2ek édesítőszer
így készítsd
- A tésztához főzd fel a vizet a cukorral és a vajjal, majd húzd le a tűzről
- öntsd bele a liszteket, útifűmaghéjat és a sütőport, és add hozzá a tojásokat is
- tedd félre fél órára
- sütőpapírra adagolj kis kupacokat kanál segítségével és süsd ki 180 fokon 30 perc alatt
- a krémhez főzd fel a pudingport a tejben édesítővel, majd ha kihűlt, keverd hozzá a sajtkrémet
- A habhoz gőz felett verd habbá a tojásfehérjét édesítőszerrel, míg fényes nem lesz
- Tegyél egy korongra krémet, majd habot, majd még egy korongot a tetejére
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése