Kapros-paprikás tepsiben sült burgonya recept vegetáriánus

Kapros-paprikás tepsiben sült burgonya

2018. június 28. Mindennapi ételeink 

Kapros-paprikás tepsiben sült burgonya
tovább a teljes receptért  »
Apósoméknál érik a sok paprika, nálunk is megtalálható már a kertben sok minden, pl a kapor, fokhagyma, újkrumpli is. Így ez az ebéd eléggé "adta magát".  Hozzávalók: 6 szem burgonya 1 csokor kapor 2 kápia (vagy kaliforniai) paprika olívaolajnapraforgó olaj  só, borspótló, fokhagyma Elkészítés: A krumplikat megmossuk, meghámozzuk és keresztbe bevagdaljuk úgy, hogy ne essenek szét. A kaprot felaprítjuk, a paprikát felkockázzuk, A fokhagymát összenyomkodjuk és az olajjal, fűszerekkel és felvágott kaporral összekeverjük. Egy tepsit kiolajozunk, beletesszük a bevágott krumplikat, melyekbe belerakjuk a paprikát, megkenjük az olajjal és 200 fokon, fóliával letakarva összesütjük.

« Hajápolás olasz módra 92 kilónyi zöldséget szüreteltek a Német Űrközpont antarktiszi üvegházában »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!