Vegetáriánus receptek

Bliszkó Viktor: Vegetáriánus receptek
második, bővített kiadás



Könyvesboltok, webshopok:

  • Könyvudvar.net
:

„Ami biztosan feltűnik majd, az a természet közeli életmód és az a fajta alapanyag használat, amihez a Bükk és a saját kiskertünk ad folyamatos ihletet és javakat.”

Megjelent Bliszkó Viktor könnyen elkészíthető, házias ételeket bemutató „Vegetáriánus receptek” című könyvének második, bővített kiadása – nem csak vegetáriánusoknak.

Az egyéni hangvételű és gazdagon illusztrált könyv érdekessége, hogy a benne szereplő izgalmas ételek otthon is könnyen elkészíthetőek, hiszen többségében a háztartásokban is megtalálható, hétköznapi alapanyagok felhasználásával nyújt segítséget a vegetáriánus étrend szerelmeseinek. Az indiai, az olasz és a magyar konyha jellegzetességeit is magukban hordozó fogások garantáltan feldobják a család étrendjét.

Az első kiadás bitjei helyett nagyon sokan keresték a hagyományos, ám tényleg kis példányszámban készült papíralapú változatot, ezért készült a második kiadás. Viszont mielőtt újra nyomdába került volna, „picit” belenyúltak: 6 új recept, 12 új kép, vegán jelölések, további pontosítások.

Ha Ön vegetáriánus, akkor vegye meg a legújabb receptkönyvet, és egyen olyan jókat, mint még soha!
Ha nem vegetáriánus, akkor pedig azért vegye meg! Meglátja: van élet a húson túl!





Végre egy új, jó vegetáriánus szakácskönyv! Ajánlom ezt a könyvet leginkább a húsevőknek, hiszen a "vegák" nemcsak köretként gondolnak a zöldségekre, hanem sokkal többet ki tudnak hozni belőle, mint mi. Érdemes, és lehet tanulni tőlük! Le kell szögeznem, hogy elfogult vagyok – persze nem alaptalanul – Bliszkó Viktor munkájával, hiszen közös a dédapánk, és bár egyikünk sem ismerte őt, alighanem tőle örököltük mindketten a gasztronómia iránti lelkesedésünket. Heti pár húsmentes napot tartani mindenkinek előnyös: egészséges, pénztárcabarát, és ami talán a legfontosabb: környezetkímélő.
Bodrogi Fűszeres Eszter, fuszereslelek.nlcafe.hu

Számomra a jó vegetáriánus szakácskönyv a főzés, az ízek és az élet szeretetéről szól. Éppen úgy, mint ez a gyűjtemény. Változatos könnyedséggel használja a fűszereket és az alapanyagokat. Cselekvésre készteti az olvasót, aki szeretne kimenni a konyhába, hogy fakanalat vegyen a kezébe, és elkészítse egyik-másik receptet. Az is megtalálja a számítását, aki segítségével szeretné megújítani, színesebbé tenni az étkezését, és az is, aki csak egy gyors, hétköznapi receptet keres. Jó szívvel ajánlom húsevőknek és vegetáriánusoknak egyaránt ezt a szórakoztató kalandozást az ízek világában!
Hémangi, vegetáriánus főzőtanfolyam-oktató, szakácskönyvíró, gasztroblogger – vegavarazs.hu

"Nem eszik húst? Na, nem baj, majd csinálok neki bárányt!" Ahogy ezt a mediterrán mamma a görög lagzis filmben elképzeli. Válhatunk vegetáriánussá meggyőződésből, szerelemből, hitből, egészségtudatból, állatszeretetből vagy simán csak dacból, a lényeg ugyanaz: nem, bárányt nem, de halat sem, sőt. Ez a gyűjtemény segít minden húshagyónak abban, hogy a rántott sajt, csőben sült zöldség és vegetáriánus hamburger háromszögön túlmutatva nyújtson kreatív, precíz, kipróbált és nem utolsósorban: finom választási lehetőségeket.
Lupkovics Réka, soulkitchen.hu

Viktor azon ritka férjek közé tartozik, akik nemcsak enni, hanem elkészíteni is nagyon szeretik a finom, izgalmas ételeket. Ez a remek összeállítás is ezt bizonyítja, a belerejtett házi praktikákról nem is beszélve! A gondosan megalkotott receptek minden konyhában megállják a helyüket, ezért ajánlom kezdőknek, haladóknak és profiknak egyaránt! Alig várom a folytatást!
Marton Endre, chef – Cafe Alessio

Tényleg egyszerű, hétköznapi alapanyagokból álló receptek, a családi étlap bővítésére is kiválóan alkalmasak. Ez a könyv azonban nem csak a receptekről szól, hanem a "csatolt kisszínesek" személyes hangvétele mentén Viktorról is, aki programozó létére – vagy pont emiatt – precíz és a végletekig tökéletesített recepteket ad át nekünk. Nem kell attól félnünk, hogy csak második-harmadik próbálkozásra sikerül valamelyik ételt elkészítenünk. Az útmutatásokat betartva garantáltan már az első alkalommal finomat ehetünk. Jó étvágyat!
Sivák Péter, kommunikációs coach

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!