A nagy befőzési maraton 2017 recept vegetáriánus

A nagy befőzési maraton 2017

2017. szeptember 2. Dulmina tündérkonyhája 


tovább a teljes receptért  »
Ebben az évben ismét nagyban ment a befőzés, hiszen gyakorlatilag üres kamrát kellett feltölteni kettőnkre. Továbbra is a sós szekció volt a domináns, hiszen ez segíti majd hatékonyabban a napi főzést. ----- Igények felmérése: mit és mennyit tegyünk el, ami majd jóízűen elfogy Eszköz- és alapanyagszükséglet összeírása az előző évek tapasztalatai alapján Beszerzési források feltérképezése:

« Ismét startol a budapesti Vegan Food Fest – most a város tetején! Chia magos - zöldborsós kölesfasírt »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!