Egy vegán Kínában (3.0)
tovább a teljes receptért »
Major Virág vagyok, több mint egy éve a vegánság folyamatánakútján.Szeretekutazgatni,más kultúrákat megismerni és foglalkoztat a gasztronómia világa is. Mivel érdekel a kínai nyelv és kultúra, ezért megragadtam a lehetőséget, hogy jelentkezzek egy kínai nyelvi ösztöndíjra, amivel sikerült kiutaznom Hangzhou városába. A kérdés csak az volt, mégis hogyan élek túl ebben a teljesen más kultúrában, ráadásul vegánként. Erre a kérdésre próbálok választ adni, eddig azt hiszem sikeresen, mivel már
| « Hummusz - szezámmagos csicseriborsókrém | Marinált portobello gombás zöldséges tál » |
|
|
Receptek
Hírek
Éttermek
Blogok
Katalógus
Kedvencek
Kapcsolat


Szerintünk ez is ízleni fog
Legfrissebbek ugyaninnen

