 
    
	
  Meghívó: Élő ételek és fenntarthatóság Debrecenben Március 23.
 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
          Id ő pont: Március 23. - 10.00-15.15  Helyszín: Debrecen, Kölcsey Központ  A rendezvény látogatása ingyenes.   Várunk mindenkit szeretettel, aki szeretne megismerkedni a fenntartható táplálkozással, a nyers, él ő ételekkel és szeretné megtudni, hogyan alakíthatná konyháját ZÖLD konyhává.  Részletekért kattints ide!   Napi program:  10.00 - 10.15 Nyitás  10.20 - 10.30 Köszönt ő , üdvözlés, programismertetés  10.30 - 11.45 El ő adás - Repka Ágnes - Ökotáplálékkal a Föld megóvásáért el ő adás  11.50 - 12.30 Ebédszünet Biobüfé - Ingyenes nyers ételkóstoló  12.40 - 13.30 El ő adás - Leitert Glória - Fenntartható táplálkozás a mindennapokban - gyakorlati megoldásokkal  13.45 - 14.50 Ételkészítési bemutató 3-4 étel  15.00 - 15.15 Rendezvény zárása, nap értékelése      További helyszínek és időpontok:                Április 6. - 10.00-15.15 Pécs                 Április 27. - 10.00-15.15 Hévíz                
| « Tavaszi Székelykáposzta | Sárgaborsó rizsfasírttal » | 
| 
 | 
 | 
 Receptek
 Receptek Hírek
 Hírek Éttermek
 Éttermek Blogok
 Blogok Katalógus
 Katalógus Kedvencek
 Kedvencek Kapcsolat
 Kapcsolat


 Szerintünk ez is ízleni fog
 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
 Legfrissebbek ugyaninnen
 
	 
	 
   
