A feldolgozott vörös hús is ludas lehet demenciaügyben
2024. augusztus 15. Prove - a világ vegán szemmel 
tovább a teljes receptért »
A feldolgozott vörös hús fogyasztása növelheti a demencia kialakulásának kockázatát egy új, 130 ezer fő vizsgálatából származó tanulmány alapján. A kutatók szerint ennek a kiváltása dióval, babbal vagy tofuval csökkentheti a rizikót. A brit Alzheimer Társaság munkatársa azonban leszögezte, a tanulmány összefüggésre ugyan rámutatott, ám az ok-okozati kapcsolódást nem bizonyítja. Mintegy 250 ezer ember szenved…
The post A feldolgozott vörös hús is ludas lehet demenciaügyben appeared first on Prove.hu.
| « Több mint száz állatot menekítettek ki egy elhagyott tanyáról | Állami szerv szűrte ki az állatkísérleteket kritizáló kommenteket, ráfaragott » |
Receptek
Hírek
Éttermek
Blogok
Katalógus
Kedvencek
Kapcsolat

Szerintünk ez is ízleni fog
Legfrissebbek ugyaninnen

