Megvan, miért növelhetik a vörös húsok a vastagbélrák esélyét
2024. november 29. Prove - a világ vegán szemmel 
tovább a teljes receptért »
Egy friss kutatás rámutatott, milyen módon függ össze a vörös húsok túlzásba vitt fogyasztása a vastagbélrákkal. Emellett egy új terápiás lehetőségre is fény derült. A vastagbélrák az egyik leggyakoribb halálozási ok a világon. Az Egészségügyi Világszervezet közel tíz éve megállapította, hogy a vörös hús fogyasztása növeli a vastagbélrák kialakulásának kockázatát. Kutatók egy csoportja most úgy…
The post Megvan, miért növelhetik a vörös húsok a vastagbélrák esélyét appeared first on Prove.hu.
| « Trumpon múlik, fellép-e az Egyesült Államok a zsiráfok védelmében | Finomság Neked: a Naked Noble » |
Receptek
Hírek
Éttermek
Blogok
Katalógus
Kedvencek
Kapcsolat

Szerintünk ez is ízleni fog
Legfrissebbek ugyaninnen

