A közétkeztetésben dolgozók továbbképzése felé nyitott a NÉGYOSZ
2024. szeptember 22. Prove - a világ vegán szemmel 
tovább a teljes receptért »
Közétkeztetésben dolgozó szakácsok számára szervezett növényi alapú továbbképzést a Növényi Alapú Élelmiszereket Gyártók és Forgalmazók Országos Szövetsége, a NÉGYOSZ. Az esemény példaértékű és egyedülálló volt, a visegrádi programsorozat keretén belül, a Plant-Powered Perspectives védjegye alatt rendezték meg. Az ország nyolc városából érkező húsz szakember Ádám Csaba vegetáriánus és Zsolnay Gergely vegán séf útmutatásával merült el…
The post A közétkeztetésben dolgozók továbbképzése felé nyitott a NÉGYOSZ appeared first on Prove.hu.
| « A madarak igyekeznek alkalmazkodni a klímaváltozás következményeihez, de nem elég gyorsan teszik | Fenyvesek, édes gyantaillat, őszbe hajló erdők » |
Receptek
Hírek
Éttermek
Blogok
Katalógus
Kedvencek
Kapcsolat

Szerintünk ez is ízleni fog
Legfrissebbek ugyaninnen

