A paneer (indiai házisajt) készítésének titka recept vegetáriánus

A paneer (indiai házisajt) készítésének titka

2013. december 20. Vegavarázs 


tovább a teljes receptért  »
Mostanában többen kérdeztétek, hogy mi az oka annak, ha a paneer (indiai házisajt) túlságosan morzsalékos. Gondoltam, megírom itt is, hátha másoknak is hasznos lehet. Több oka lehet, ha morzsalékos a paneer: az egyik, ha a tej nem elég zsíros. Ilyenkor a morzsalék apró, kicsit olyan, mintha... tovább>>

« Rozmaringos-sajtos tallér Vegán töltött káposzta - szója és szejtánmentesen »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!