Fermentált zabkása
2024. november 22. Zizi kalandjai 
tovább a teljes receptért »
Régen sokszor ettünk zabkását reggelire, aztán egyikünket elkezdte nagyon puffasztani a zab, így egyre kevesebbet ettünk, majd eljutottunk oda, hogy már nem főztünk zabkását. Pár hónapja viszont nagyon megkívántam és elkezdtem utána olvasni, hogy hogyan lehetne úgy elkészíteni a zabkását, hogy a zab(pehely) könnyebben emészthetővé váljon számunkra és ne okozzon problémát a fogyasztása. Rájöttem…
Source
| « A világ top ötven milliárdosa lábon lövi a globális klímatörekvéseket | Mogyoróvajjal csalogatják vissza az elszabadult labormajmokat » |
|
|
Receptek
Hírek
Éttermek
Blogok
Katalógus
Kedvencek
Kapcsolat

Szerintünk ez is ízleni fog
Legfrissebbek ugyaninnen

