Hajdina sült koktélparadicsommal, dióval és gombával variálva
2023. december 12. Prove - a világ vegán szemmel
tovább a teljes receptért »
A hajdinára legtöbbször csak köretként gondolunk, pedig jóval több van ebben az alapanyagban, kiváló főételeket is készíthetünk belőle. Jól megválasztott összetevőkkel dúsítva laktató, ízletes önálló fogásként is megállja a helyét. Ezt a receptet pár évvel ezelőtt az észt lakótársam inspirálta, aki először készített nekem ehhez hasonló ételt, amikor még azt sem tudtam, eszik vagy isszák…
The post Hajdina sült koktélparadicsommal, dióval és gombával variálva appeared first on Prove.hu.
« ,,A növényi étrend korlátaival igenis foglalkozni kell - interjú Tóth Gáborral, azaz Bio Gabival | Megjelent a 76 vegán élettörténet című könyvek harmadik része » |
|
|