 
   Még kapható a második,
      bővített kiadás!

Próbálja ki, biztosan ízleni fog!
Ciabatta teljes kiőrlésű lisztből
Sültpaprika-krémleves fűszeres pirított csicseriborsóval
Édesburgonyás pásztorpite - tápláló és szaftos fogás kevesebb mint egy óra alatt
Sütőtökös risoni fehérbabbal és laskagombával - ősziesre hangolt mediterrán fogás
tormagyökér receptek
 Sütőtöklapba tekert tormaszószos zöldségek
Sütőtöklapba tekert tormaszószos zöldségek
 Mostanában az egyik kedvenc ebédem a következő: zöldségekből és lenmagból aszalt lap spenót levelek  vegyes nyers zöldségek csíkozva, reszelve idény és igény szerint! csírák szezámos tormamártás (A szezámmagot megőrölöm, majd turmixgépben bio citromhéjjal, citromlével, szójaszósszal vagy sóval, darabokra vágott tormagyökérrel, vízzel sima, mártás állagúra turmixolom. Mennyiségek általában találomra, ízlés szerint!) A töltelékhez valókat az aszalt, hajlékony lapra rendezem, feltekerem, és már indulhat is a ki tud szebben enni? verseny! A lapokat több hétig légmentesen tárolhatjuk, a tormamártás pedig több napig eláll a hűtőben. Gyors, egészséges és finom ebéd bármikor!    Egy másik variáció ha zöld levelekbe (pl. leveles kel, nyáron salátalevélbe) vagy amint a fenti képen látható nori algalapokba tekerjük a tormamártással elkevert zöldségeket.   A tormáról: A torma az egyik legizgalmasabb és a tudomány számára   reflektorfényben lévő élelmi növényünk. A torma-peroxidáznak jelentős  hatást  tulajdonítanak a tudósok a rák megelőzésében és gyógyításában. A  népi  gyógyászatban régóta használják, vérbőséget okozó hatása miatt,  csípős anyaga,  amely a nyálkahártya gyulladásos folyamataiban nemcsak a  náthában, hanem a  légutak tisztításában is hatásos, magas rosttartalma  a belek tisztítására is  alkalmas.
   Mostanában az egyik kedvenc ebédem a következő: zöldségekből és lenmagból aszalt lap spenót levelek  vegyes nyers zöldségek csíkozva, reszelve idény és igény szerint! csírák szezámos tormamártás (A szezámmagot megőrölöm, majd turmixgépben bio citromhéjjal, citromlével, szójaszósszal vagy sóval, darabokra vágott tormagyökérrel, vízzel sima, mártás állagúra turmixolom. Mennyiségek általában találomra, ízlés szerint!) A töltelékhez valókat az aszalt, hajlékony lapra rendezem, feltekerem, és már indulhat is a ki tud szebben enni? verseny! A lapokat több hétig légmentesen tárolhatjuk, a tormamártás pedig több napig eláll a hűtőben. Gyors, egészséges és finom ebéd bármikor!    Egy másik variáció ha zöld levelekbe (pl. leveles kel, nyáron salátalevélbe) vagy amint a fenti képen látható nori algalapokba tekerjük a tormamártással elkevert zöldségeket.   A tormáról: A torma az egyik legizgalmasabb és a tudomány számára   reflektorfényben lévő élelmi növényünk. A torma-peroxidáznak jelentős  hatást  tulajdonítanak a tudósok a rák megelőzésében és gyógyításában. A  népi  gyógyászatban régóta használják, vérbőséget okozó hatása miatt,  csípős anyaga,  amely a nyálkahártya gyulladásos folyamataiban nemcsak a  náthában, hanem a  légutak tisztításában is hatásos, magas rosttartalma  a belek tisztítására is  alkalmas. 
Az összes 'tormagyökér' találat megjelenítése »
 Receptek
 Receptek Hírek
 Hírek Éttermek
 Éttermek Blogok
 Blogok Katalógus
 Katalógus Kedvencek
 Kedvencek Kapcsolat
 Kapcsolat



 Szerintünk ez is ízleni fog ...
 Szerintünk ez is ízleni fog ...
 
	 
	 
   
