A precíziós fermentációval készült tej előállítása 96 százalékkal kevesebb kibocsátással jár
2023. szeptember 21. Prove - a világ vegán szemmel
tovább a teljes receptért »
Egy francia cég speciális fermentációs eljárással előállított tejét a termék teljes élettartamára vonatkozó kibocsátási vizsgálatnak vetették alá. Így kiderült, hogy mennyivel jobb a környezet számára, mint a tehenek felhasználásával készült tej. Az eredmények alapján elmondható, hogy a Bon Vivant terméke kiütéses győzelmet aratott a hagyományos tejjel szemben, ráadásul minden vizsgált kategóriában. A precíziós fermentáció -…
The post A precíziós fermentációval készült tej előállítása 96 százalékkal kevesebb kibocsátással jár appeared first on Prove.hu.
« Mentett disznókat végzett ki az olasz hatóság egy vegán menhelyen | Puha fahéjas-vaníliás szelet olívaolajjal » |