

Csökkenthető a vastagbélrák kockázata bizonyos ételek fogyasztásával
05:25 Prove - a világ vegán szemmel
tovább a teljes receptért »
Már napi 20-40 gramm keresztesvirágú zöldség fogyasztása is jelentős mértékben csökkentheti a vastagbélrák kockázatát kutatók szerint. Ez a harmadik legelterjedtebb rákfajta a világon, Magyarországon is 5-6 ezer halálos áldozatot szed évente. A brokkoli, a karfiol és a kelbimbó nem pusztán arra kiváló, hogy egyedülálló karaktert és ízvilágot vigyen az étkezésedbe, még a vastagbélrák kockázata is…
The post Csökkenthető a vastagbélrák kockázata bizonyos ételek fogyasztásával appeared first on Prove.hu.
« Szilvás morzsasüti - a tökéletes, egyszerre omlós és ropogós őszi desszert | Leszavazta egy magyar város közgyűlése az elárvult kismacskák megmentését » |