Csökkenthető a vastagbélrák kockázata bizonyos ételek fogyasztásával recept vegetáriánus

Csökkenthető a vastagbélrák kockázata bizonyos ételek fogyasztásával

05:25 Prove - a világ vegán szemmel 


tovább a teljes receptért  »
Már napi 20-40 gramm keresztesvirágú zöldség fogyasztása is jelentős mértékben csökkentheti a vastagbélrák kockázatát kutatók szerint. Ez a harmadik legelterjedtebb rákfajta a világon, Magyarországon is 5-6 ezer halálos áldozatot szed évente. A brokkoli, a karfiol és a kelbimbó nem pusztán arra kiváló, hogy egyedülálló karaktert és ízvilágot vigyen az étkezésedbe, még a vastagbélrák kockázata is… The post Csökkenthető a vastagbélrák kockázata bizonyos ételek fogyasztásával appeared first on Prove.hu.

« Szilvás morzsasüti - a tökéletes, egyszerre omlós és ropogós őszi desszert Leszavazta egy magyar város közgyűlése az elárvult kismacskák megmentését »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!