Vastagbélpolip kialakulásának kockázatát növelhetik ezek az ételek recept vegetáriánus

Vastagbélpolip kialakulásának kockázatát növelhetik ezek az ételek

tegnapelőtt Prove - a világ vegán szemmel 


tovább a teljes receptért  »
Az ultrafeldolgozott ételek növelhetik az ötven év alatti nők körében a vastagbélrák kockázatát egy friss kutatás szerint. Ez első hallásra távoli, statisztikai rémképnek tűnhet, valójában azonban a mindennapjaink része az étkezéssel kapcsolatos döntéseink és bevásárlásaink révén. A jó hír az, hogy létezik egy irány, amely valódi védelmet nyújthat: a teljes értékű, növényi étrend. Komoly figyelmeztetésként… The post Vastagbélpolip kialakulásának kockázatát növelhetik ezek az ételek appeared first on Prove.

« Téged is viccelt már meg a ,,cukormentes felirat? Menj biztosra! Várhelyi Olivér uniós állatjóléti biztostól várnak határozott fellépést az állatvédők »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!