Vastagbélpolip kialakulásának kockázatát növelhetik ezek az ételek
tegnapelőtt Prove - a világ vegán szemmel 
tovább a teljes receptért »
Az ultrafeldolgozott ételek növelhetik az ötven év alatti nők körében a vastagbélrák kockázatát egy friss kutatás szerint. Ez első hallásra távoli, statisztikai rémképnek tűnhet, valójában azonban a mindennapjaink része az étkezéssel kapcsolatos döntéseink és bevásárlásaink révén. A jó hír az, hogy létezik egy irány, amely valódi védelmet nyújthat: a teljes értékű, növényi étrend. Komoly figyelmeztetésként…
The post Vastagbélpolip kialakulásának kockázatát növelhetik ezek az ételek appeared first on Prove.
| « Téged is viccelt már meg a ,,cukormentes felirat? Menj biztosra! | Várhelyi Olivér uniós állatjóléti biztostól várnak határozott fellépést az állatvédők » |
Receptek
Hírek
Éttermek
Blogok
Katalógus
Kedvencek
Kapcsolat

Szerintünk ez is ízleni fog
Legfrissebbek ugyaninnen

