Új kutatás: nem minden ultrafeldolgozott élelmiszer ugyanolyan káros recept vegetáriánus

Új kutatás: nem minden ultrafeldolgozott élelmiszer ugyanolyan káros

2023. december 5. Prove - a világ vegán szemmel 


tovább a teljes receptért  »
Egy friss kutatás szerint a növényi alapú ultrafeldolgozott élelmiszerek nem köthetők a különböző rákos vagy szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatának növekedéséhez. Az állati eredetű ultrafeldolgozott élelmiszerek kapcsán viszont találtak összefüggést a kutatók. Ez a kohorszvizsgálat az egyik első, amely a multimorbiditás és a feldolgozott élelmiszerek kapcsolatát vizsgálta. A The Lancetben megjelent friss kutatás arra jutott,… The post Új kutatás: nem minden ultrafeldolgozott élelmiszer ugyanolyan káros appeared first on Prove.hu.

« Az európaiak 51 százaléka tudatosan csökkenti a saját húsfogyasztását Joaquin Phoenix vegán kalapot viselt a Napóleon forgatásán »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!