Hémangi Dévi Dászi A napfénytől a tűzhelyig - Vegetáriánus receptek

A napfénytől a tűzhelyig

Hémangi Dévi Dászi A napfénytől a tűzhelyig

Hémangi Dévi Dászi

A napfénytől a tűzhelyig

A szupermarketek kínálatának köszönhetően ma már egyre kevesebben tudják, hogy a zöldségek és gyümölcsök melyik szezonban teremnek. Sokan nem tudnak vagy nem szeretnek főzni, a készételek fogyasztása rohamosan emelkedik. Számít egyáltalán, hogy mikor van szezonja a zöldbabnak? Ha a természet kedvelője, szereti az ízeket, illetve szeret jókat enni akkor szeretettel nyújtjuk át önnek Hémangi új szakácskönyvét és DVD-jét. Mit talál a könyvben? - 108 kipróbált recept, melyeket a főzésben kevésbé járatosak is el tudnak készíteni - Megismerheti a fűszerek használatát - Színes ételfotók - A szerző személyes élményei - Tippek, trükkök, tanácsok - Hogyan állítson össze egy 5×5 m-es biokertet - Mindezt 148 gyönyörű, színes oldalon - A könyvhöz DVD melléklet is tartozik, amellyel elsajátíthatja 8 étel elkészítését.

 Ajánljuk még:

Hémangi Dévi Dászi Vegetáriánus kalandozás a magyar konyhában
Hémangi Dévi Dászi Percek alatt lakomát Gyorsan elkészíthető vegetáriánus ételek
Isa Fuchs Vegetáriánus konyha Egész évben friss, egészséges ételek
Hémangi Dévi Dászi Állati finom növényi ízek Vegán receptek
Hémangi Dévi Dászi Ízek, imák, India 108 vegetáriánus és indiai recept
Deborah Gray 500 vegetáriánus étel A legjobb receptek vegáknak és vegánoknak

 

Az adatokat a moly.hu biztosítja.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!