Vegetáriánus konyha
Isa Fuchs
Vegetáriánus konyha
Egész évben friss, egészséges ételek
Hús nélkül is lehet jót enni. A vegetáriánus ételek egyre kedveltebbeké válnak és nem csupán azok körében, akik elhatározták, lemondanak a húsról. Az egymást érő húsipari botrányok sok embert késztetnek egyre gyakoribb friss zöldségek és gyümöl, gabona- valamint gabonafélékből készült termékek fogyasztására. E könyv étvágygerjesztő fotókkal illusztrálja, milyen sokoldalúan táplálkozhatunk a húsételek és kolbászfélék mellőzésével. A vegetáriánus táplálkozással kapcsolatos általános bevezető rész után nyolc fejezet foglalja össze a levesek és egytálételek, tésztaétele, felfújtak és csőben sülte, saláták és nyers ételek, főzelékek, ázsiai zöldségételek, desszertek és édességek, valamint müzlik és kennyére valók receptjeit - vagyis a vegetáriánus finomságok teljes skálájával megismerkedhet a kedves olvasó.
Ajánljuk még:
Az adatokat a moly.hu biztosítja.