A magyaros kolbász, amiben biztos nincs szemét, de hús se recept vegetáriánus

A magyaros kolbász, amiben biztos nincs szemét, de hús se

2023. szeptember 22. Hírek 


tovább a teljes cikkért  »
Egy átlagos magyar évente körülbelül 80 kiló húst eszik. Bár egyre többen igyekeznek visszaszorítani a húsfogyasztásukat, sokaknak hiányoznak a hagyományos ízek. Őket célozzák a mezőhegyesi családi vállalkozás, a Vega-Farm termékei. Vajda Ferencné tíz éve otthon kezdett el vegán kolbászokat készíteni, lánya Walesből költözött haza, hogy közösen építsék fel az új üzemet.

« Hoztam nektek egy kis őszt Mit ettek az ősemberek? Paleóztak vagy vegetáriánusok voltak? »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!