

Fahéjas meggylekvár házilag - palacsintára és pirítósra is tökéletes
2025. június 24. Prove - a világ vegán szemmel
tovább a teljes receptért »
A meggylekvár minden év nyarán visszatér a konyhákba - nem véletlenül. Savanykás, telt ízvilága egyaránt passzol reggeli pirítósra, palacsintára, de akár süteményekbe is használható. Ez a recept egy klasszikus, darabos állagú verzió, amiben a meggy karakteres ízét egy leheletnyi fahéj emeli ki. A tartósítószernek köszönhetően hónapokig eltartható, így a nyár ízét akár télen is újraélhetjük.…
The post Fahéjas meggylekvár házilag - palacsintára és pirítósra is tökéletes appeared first on Prove.hu.
« Online zaklatás miatt öngyilkos lett az ismert állatvédő aktivista | Rossz ötlet lehet a kialakult tejfogyasztási szokásokat átültetni növényi alapokra » |