Hallgatásom oka és az én konyhám recept vegetáriánus

Hallgatásom oka és az én konyhám

2009. november 29. La Cuisine d'Adéle 

Hallgatásom oka és az én konyhám
tovább a teljes receptért  »
Nagyon régen jelentkeztem, recepttel pedig még régebben... Az elmúlt hetekben arra is kevesebb időm jutott, hogy a többi szeretett blogot nézegessem, olvassam, de abban a pár percben, amikor erre módom volt, azt éreztem, nagyon szeretnék újra itt lenni, köztetek... Nos, - egyéb váratlan esemény(ek) mellett - az történt, hogy elköltöztem, s életem talán eddigi legnagyobb változásaként megkezdtem önálló életem. Sokat vártam rá. S most itt van. Jó. Nagyon. Mindez persze azt is jelenti, hogy új, saját konyhám van. Mindössze néhány négyzetméter, de az enyém. Lassan kezdek mindennek helyet találni. A tűzhely és a sütő elektromos, így azokat még tanulnom, szoknom kell. Jelenleg barátkozunk, én és a konyhám, de már most érzem: ez egy igazán szívet melengető kapcsolat kezdete lesz... Igyekszem beüzemelni a konyhai kütyüket: egyiket a másik után, s feltölteni a hűtőt, a főznivaló készleteket. S bízom benne, receptekkel, ételekkel is tudok jelentkezni hamarosan. Ő az... :-)

« Földimogyorós sárgarépa pástétom Az ,,álegészséges élelmiszerekről »Szerintünk ez is ízleni fog …Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!