Maradékhasznosító kenyérpuding recept vegetáriánus

Maradékhasznosító kenyérpuding

2015. április 21. Dulmina tündérkonyhája 


tovább a teljes receptért  »
Ebbe a finomságba hatékonyan fogynak a hűtőben valahogy mindig újratermelődő bontott dzsemek és a szikkadt kenyér is. (Na jó, bevallom, néha direkt ezért veszek száraz (= egy-két napos) kenyeret (teljes kiőrlésűt vagy rozsost, kb. anyagáron) a pékségben.) Felszeletelem a szikkadt (barna)kenyeret és levágom a héját (utóbbit megszárítva ledarálom majd zsemlemorzsának). Kivajazok egy tűzálló

« Paradicsomos-krumplis tészta Saláta vadasan »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!