

Sokáig nem voltak nyitottak az európaiak az amerikai klasszikusra - ez hozta el az áttörést
2025. október 15. Prove - a világ vegán szemmel
tovább a teljes receptért »
Az amerikai mogyoróvajgyártók sokáig tanácstalanok voltak, miként vehetnék be az európai piacot is. Végül a táplálkozási szokások változása, és az új trendek terjedése kedvezett nekik. Sok, növényi étrendre áttérő európai konyhájában lett mindennapos alapanyag a mogyoróvaj. Faramuci helyzet azonban, hogy számos ilyen jellegű termék éppen a vegánoknak nem opció, mert tejszármazékot is tartalmaz. A Nutridude…
The post Sokáig nem voltak nyitottak az európaiak az amerikai klasszikusra - ez hozta el az áttörést appeared first on Prove.hu.
« Vegán aktivisták vörös festékkel estek neki Kolombusz festményének | Már a cipődig sem tudsz lehajolni? Ezekkel az ételekkel is oldhatod az izommerevséget » |