Zabpalacsinta recept vegetáriánus

Zabpalacsinta

2010. május 15. Legyen néktek eledelül... 

Zabpalacsinta
tovább a teljes receptért  »
Nagyon egyszerű a tészta elkészítése. A recept szerint azonnal készíthető a palacsinta, de ahogy telt az idő, egyre könnyebb  volt vele dolgozni. Szerintem ha állt volna egy éjszakát, tökéletes lett volna. Így volt ami saját súlyától, röptében elszakadt. Igazán pontos időzítés és finom kézmozdulatok kellenek ahhoz, hogy ép, kerek csini darabokat kapjunk. Érdemes hagyni őket egymáson kihülni, különben nem lehet felcsavarni, hanem törnek. Minden viszontakság, bosszankodás ellenére elfogyott, és azóta is emlegeti Gergő, hogy mennyire finom volt. Dekoratívnak viszont nem nevezném... enneka tálalása még kifogott rajtam, egyszerűen csak hálát adtam, hogy elfogyott a tészta, és én nem borultam ki...

« Már csak hét óra! Szedres tofukrém »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!