

Csökkent a gyomorrák kockázata azok körében, akik így étkeztek - úttörő kutatás bizonyítja
2025. augusztus 20. Prove - a világ vegán szemmel
tovább a teljes receptért »
Egyre több kutatás támasztja alá, hogy a zöldségben és gyümölcsben gazdag étrend jótékonyan hat az emberi szervezetre: a szívünk, a beleink, az agyunk mind meghálálják a rostban gazdag táplálkozást. Egy friss tanulmány szerint a húsmentes és teljesen növényi alapú étkezés - amellett, hogy ellenállóbbá teszi az immunrendszert - jelentősen csökkentheti a rákos megbetegedések kockázatát. Hiánypótló,…
The post Csökkent a gyomorrák kockázata azok körében, akik így étkeztek - úttörő kutatás bizonyítja appeared first on Prove.hu.
« Kullancsriadó: veszélyes fajok jelentek meg Magyarországon, halálos vírust terjeszthetnek | Tűzijáték állati füllel: mintha háborús robbantások között találnád magad » |