

Ez a baj a legtöbb gluténmentes keksszel - magyar kutatók változtatnának
tegnap 05:25 Prove - a világ vegán szemmel
tovább a teljes receptért »
Gyakori probléma a forgalomban lévő gluténmentes kekszekkel, hogy alacsony a rost- és fehérjetartalmuk. Ennek orvoslásán dolgozik a Semmelweis Egyetem Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszéke. Új kekszük fejlesztésekor nemcsak a gluténmentesség és a megfelelő tápanyagtartalom volt fontos szempont, hanem az is, hogy a gyártás minél kisebb ökológiai lábnyommal járjon. Titkos fegyverük a növényi fehérjék alkalmazása lett. A…
The post Ez a baj a legtöbb gluténmentes keksszel - magyar kutatók változtatnának appeared first on Prove.hu.
« Idén is korábban mentünk el a falig, mint valaha - nem csoda, ha vízkorlátozások jönnek | Az Oscar-gála után a királyi udvarban hódíthat a vegán csokoládémárka » |