Savanyú káposztás kréker
2014. február 25. Nyers konyha 
tovább a teljes receptért »
Nincs is jobb, mint egy kis ropogós rágcsálnivaló. Savanyú káposzta hozzáadásával készítettem ezt a krékert, így igazán karakteres íze lett. A család hamar elkapkodta. Savanyú káposztás kréker: savanyú káposzta őrölt lenmag bors napraforgó pirospaprika A savanyú káposztát turmixgéppel pürésítettem, megfűszereztem őrölt borssal. Hozzákevertem annyi őrölt lenmagot amennyit felvett a tészta, majd aszaló tapadásmentes lapjára kentem, kb. 0, 5 cm vastagon. Megszórtam napraforgóval és pirospaprikával és ropogósra aszaltam. Ha tetszett oszd meg másokkal is !:)
| « Egészségesebbé teheti a vérnyomást a vegetáriánus étrend | Spenótos sárgaborsókrém » |
|
|
Receptek
Hírek
Éttermek
Blogok
Katalógus
Kedvencek
Kapcsolat

Szerintünk ez is ízleni fog
Legfrissebbek ugyaninnen

