Csicseriborsó-olívabogyó-koriander pástétom :)
2012. május 10. Mindennapi ételeink 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
   Ez az egyik szendvicsünkbe készült. Nagyon finom, érdemes kipróbálni.  Hozzávalók:  1 konzerv csicseriborsó 2 ek. extra szűz olívaolaj  2 csipet só kevés víz, amennyit felvesz 1 csokor koriander, felaprítva 5-10 szem olajbogyó   Elkészítés:  Nagyon egyszerű: összeturmixoljuk a csicseriborsót, hozzákeverjük az olajat, sót, felaprított koriandert, és a nagyon apróra vágott olajbogyót. Kapribogyót is adhatunk hozzá.:-)    
| « Címkézünk … | Szlovénia- rövid beszámoló » | 
 | 
 | 
 Receptek
 Hírek
 Éttermek
 Blogok
 Katalógus
 Kedvencek
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
	
	
   
