Céklás hummusz
2012. augusztus 28. Mindennapi ételeink 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
   Hmmmmm,  finom és persze egészséges pástétom; és a színe is gyönyörű. :-)  Hozzávalók:  20 dkg csicseriborsó 3 gerezd fokhagyma 1 ek. Yoja növényi tejszín 1 ek. tahini só, koriander kevés víz 2 közepes cékla 1 ek. 100% extra szűz olívaolaj    Elkészítés:   A csicseriborsót egy éjszakára beáztatjuk. majd másnap puhára főzzük. A céklát meghámozzuk és kockákra vágva szintén megfőzzük. Egy magas tálba tesszük a csicseriborsót, céklát, sót, fokhagymát, köményt, tahinit, Yoja tejszínt, és szükséges vízzel alaposan összeturmixoljuk. A végén adjuk hozzá az apróra vágott korianderlevelet.      
| « Rántott Robi szelet :-) | Negyven év múlva mindannyian vegetáriánusok leszünk » | 
 | 
 | 
 Receptek
 Hírek
 Éttermek
 Blogok
 Katalógus
 Kedvencek
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
	
	
   
