Céklás hummusz recept vegetáriánus

Céklás hummusz

2012. augusztus 28. Mindennapi ételeink 

Céklás hummusz
tovább a teljes receptért  »
Hmmmmm,  finom és persze egészséges pástétom; és a színe is gyönyörű. :-) Hozzávalók: 20 dkg csicseriborsó 3 gerezd fokhagyma 1 ek. Yoja növényi tejszín 1 ek. tahini só, koriander kevés víz 2 közepes cékla 1 ek. 100% extra szűz olívaolaj  Elkészítés: A csicseriborsót egy éjszakára beáztatjuk. majd másnap puhára főzzük. A céklát meghámozzuk és kockákra vágva szintén megfőzzük. Egy magas tálba tesszük a csicseriborsót, céklát, t, fokhagymát, köményt, tahinit, Yoja tejszínt, és szükséges vízzel alaposan összeturmixoljuk. A végén adjuk hozzá az apróra vágott korianderlevelet.

« Rántott Robi szelet :-) Negyven év múlva mindannyian vegetáriánusok leszünk »



Szerintünk ez is ízleni fog …



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új tartalmakat vagy funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!