Édesköményes csicseriborsó saláta
2013. május 21. Mindennapi ételeink 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
   Ez még egy régebbi salátarecept, de most van egy kis idő posztolni.  Hozzávalók:  1 konzerv csicseriborsó -- 1 édeskömény levele, felaprítva 1 ek. citromlé 1 tk. mustár 6 ek. 100% extra szűz olívaolaj  kb. 1 dl víz pár friss bazsalikom levél só-ízlés szerint  Elkészítés:  A csicseriborsót tálba tesszük.Az öntet hozzávalóit összekeverjük. Mindezt összeforgatjuk, majd egy kis ideig behűtjük és 1-2 órán belül tálaljuk.     
| « Fűszeres szójajoghurtban marinált sült tofu | Üdvözlet és ingyenes élő étel program Május 25 Egerben! » | 
 | 
 | 
 Receptek
 Hírek
 Éttermek
 Blogok
 Katalógus
 Kedvencek
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
	
	
   
