 
    
	
  Gyors, élesztőmentes pogácsa
2015. december 8. Élj harmóniában 
 
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
  Élesztőmentes pogácsa A pogácsákat és a pékárú féléket azért nem nagyon szeretem, mert általában nincs bennük zöldség. Én nagyon zöldségmániás vagyok:) Ezért elkezdtem úgy készíteni a pogácsákat, kenyereket, muffinokat, hogy tettem a tésztába zöldséget:) A receptet zöldség nélkül is elkészítheted, egyszerű tejfölös pogácsának.    Hozzávalók   - 45 dkg liszt (én felesbe használok teljes kiőrlésű és finomlisztet)  - 20 dkg vaj  - 2 dl tejföl  - 1 tk. szódabikarbóna  - 1 közepes sárgarépa  - 2-3 ek. magkeverék (napraforgómag, szezámmag, lenmag)  - só   Először keverd össze a száraz hozzávalókat. Majd add hozzá a vajat és a tejfölt és gyúrd össze a tésztát. Ha elkészültél, akár be is teheted a hűtőszekrénybe néhány órára. Majd a tésztát nyújtsd ki szaggasd ki a pogácsákat. 180 fokra előmelegített sütőben, süsd készre a pogácsákat.     Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj!    
| « Lét-tudatos Hírlevél - december | Karobos amaránt golyók » | 
| 
 | 
 | 
 Receptek
 Receptek Hírek
 Hírek Éttermek
 Éttermek Blogok
 Blogok Katalógus
 Katalógus Kedvencek
 Kedvencek Kapcsolat
 Kapcsolat

 Szerintünk ez is ízleni fog
 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
 Legfrissebbek ugyaninnen
 
	 
	 
   
