

Húsvét növényi alapokon - receptötletek az előételtől a desszertig
2025. április 17. Prove - a világ vegán szemmel
tovább a teljes receptért »
Húsvétkor kétségkívül az állati eredetű összetevők dominálnak: a húsos hidegtálak, tojásalapú ételek és majonézes saláták között általában aligha akad növényi alapú fogás. Ha nincs ötleted, hogyan tudnád a hagyományt tisztán növényi ételekkel is megtartani, segítünk: ezekkel az ünnepi receptekkel garantáltan sikeres lesz a vegán húsvét. Húsvétkor, ha vegánként vendégségbe mész, sokszor nehézséget okoz az étkezés.…
The post Húsvét növényi alapokon - receptötletek az előételtől a desszertig appeared first on Prove.hu.
« Zöld turmix tyúkhúrral | Könnyebb lesz vegánnak lenni harminc-negyven év múlva - Budapesten járt Melanie Joy szociálpszichológus » |