 
    
	
  Kapros zöldbabsaláta
  
  
  
tovább a teljes receptért  »  
  
  Hozzávalók:
40 dkg tisztított, feldarabolt zöldbab
2 dl tejföl
3-4 szál friss kapor összevágva
1,5 kk só
1 kk mustár
néhány csepp citromlé
Az elkészítése roppant egyszerű. A megtisztított, feldarabolt zöldbabot vízben megfőzzük, majd leszűrjük és hagyjuk kihűlni. Közben a tejfölben elkeverjük a kaprot, a sót, a mustárt és a citromlevet. Végezetül a kihűlt zöldbabot belekeverjük a tejfölbe. Néhány órán át hűtőben érleljük.
  
| « Francia dohánystop: súlyos bírsággal számolhat, aki tiltott helyen gyújt rá | Krémes lencsecurry - illatos fűszerekkel és egészséges zöldségekkel készül » | 
| 
 | 
 | 
 Receptek
 Receptek Hírek
 Hírek Éttermek
 Éttermek Blogok
 Blogok Katalógus
 Katalógus Kedvencek
 Kedvencek Kapcsolat
 Kapcsolat


 Szerintünk ez is ízleni fog
 Szerintünk ez is ízleni fog 
 Legfrissebbek ugyaninnen
 Legfrissebbek ugyaninnen
 
	 
	 
   
