Macaron
2018. november 15. Vegán receptek Tőlünk Nektek
tovább a teljes receptért »
Angéla és Erzsi receptje:
1 doboz csicseri konzerv levét leöntöm és felfőzöm. Így kicsit besűrűsödik. Ezután kihűtöm. ( kb 140 ml legyen ) Habverővel magas fokozaton felverem, közben több részletbe 180 gr vilagos cukrot keverek hozzá. ( a kristálycukortól jobb lesz az állaga mint a porcukortól.) A végén a szinezőt bele lehet keverni, ha valaki színeset szeretne.
Ha kemény és fényes a hab, akkor az előre elkészített 160 gr porcukor és 160 gr mandulaliszt szitált keverékét óvatosan, több részletben hozzákeverem.
[...] Bővebben!
« Bhagavad Gíta idézetek - ragaszkodás és ellenszenv | Füstölt növényi sajt gluténmentes, szójamentes » |
|
|